Aluminiumklädda träfönster

Med aluminiumklädda träfönster från JFG Byggmontage i Partille kan du vara säker på att du har investerat i hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi tillverkar dessa fönster med fokus på de små detaljerna och i grunden finns alltid furu med täta årsringar som vi själva impregnerar och målar för bästa möjliga resultat. Förutom att aluminiumet ökar fönstrets livslängd, håller de absolut tätt och sitter stadigt genom alla väder och vindar. Våra installatörer utför arbeten med hög precision och efter konstens alla regler, för att säkerställa att du som kund blir nöjd med resultatet. Andra fördelar med aluminium är dess moderna utseende som är tilltalande i urbana miljöer och nyskapande byggprojekt. Våra aluminiumklädda träfönster smälter naturligtvis även snyggt i klassiska trähus – som är hjärtat av den svenska byggtraditionen.

Så tillverkar vi fönster med kvalitet

Tillverkningsprocessen bygger på gamla traditioner och mycket beprövad erfarenhet – vilket har lett oss till en stor trygghet i att våra produkter lever upp till krav och förväntningar – både från våra kunder och från branschen i allmänhet. Furut behandlas med våra egna impregneringsmetoder vilket säkerställer dess avstötningsförmåga mot fukt och minimer risken för röta. Vi arbetar alltid miljömedvetet och tar fram lösningar som håller länge samt bidrar till god isolering i ditt hem.

I vårt sortiment

I vårt sortiment finns ett stort urval av aluminiumklädda fönster, där alla håller samma höga kvalitet. Du kan välja mellan klassiska fönster eller nyskapande design med diverse praktiska fördelar. Exempel är våra vridfönster med dolda beslag som kan öppnas upp och vridas hela 180° utanför fasaden – inte minst en stor fördel när det kommer till att putsa fönstren. Våra sidohängda fönster tillhör de mer klassiska, liksom överkantshängda för källaren, samt altandörrar till trädgården.

 

Detaljer och tillbehör

Välj mellan olika kulörer och fönsterglas. Vi erbjuder blästrat, katedralt eller cotswold-glas för minskad insyn och ett stilrent utseende. Små detaljer såsom fönsterbromsar som gör att fönstren inte står och slår när vinden blåser eller andra tillbehör som hakar, haspar och låsbara handtag innebär att JFG leverera hela lösningen med allt du kan tänkas behöva till dina aluminiumklädda fönster.

 

Vårt fokus på kunden

Vi prioriterar våra kunder före allt annat och önskar ett nära samarbete där vi finns med redan från starten av ditt projekt, som kan vara både renovering och nybyggnation. Genom att boka in ett hembesök tar vi fram en gemensam plan som stämmer överens med dina idéer och visioner. Vi förverkligar det du söker med smarta lösningar som både håller tätt och sitter vackert och stadig. Målet är att din investering ska betalas tillbaka i minimala värmeutsläpp och underhållsarbete, och att dessa aluminiumklädda fönster ska sitta där så länge huset står kvar. Välkommen att kontakta oss på JFG i Partille om du har några frågor kring våra produkter eller om du vill boka in ett första hembesök där helt krav- och förutsättningslöst går igenom ditt projekt för att skapa bästa möjliga plan för att installera aluminiumklädda träfönster hemma hos dig.

Aluminiumklädda träfönster
Stella Vridfönster

Stella Vridfönster

Se mer

Stella Sidohängt fönster

Stella Sidohängt fönster

Se mer

Stella Fast fönster

Stella Fast fönster

Se mer

Stella Överkantshängt

Stella Överkantshängt

Se mer

Stella Altandörr

Stella Altandörr

Se mer

Specialfönster

Specialfönster

Se mer

Våra dörrar & fönster

 Träfönster

Träfönster

Olika varianter av träfönster Vårt utbud täcker hela huset, med allt från standardfönster, såsom...

Se mer

 Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Från tillverkning till installation I vår tillverkningsprocess är vi noga med alla detaljer och det...

Se mer

 Ytterdörrar

Ytterdörrar

Med inspiration från den svenska naturen När vi tillverkar ytterdörrar gör vi det med noga eftertanke...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Fredrik Gustavsson

Fredrik Gustavsson

Telefon: 031 - 261385

E-post: Info@jfgbygg.se