Vikpartier & skjutdörrar

Med vikpartier eller skjutdörrar installerade i ditt hus skapar du ett helt nytt hem. Integrera inomhusmiljön med din uteplats och trädgård, och släpp in mängder av ljus i ditt vardagsrum, kök, eller varför inte sovrum. Vi tillverkar och installerar med hög precision och fokus på funktionell design som håller länge. Den kanske viktigaste detaljen med vikpartier och skjutdörrar är att de håller absolut tätt genom alla årstider, för att du ska slippa höga energikostnader i uppvärmning – framför allt under vintern. Våra vikpartier och skjutdörrar är noga anpassade för svenska hem och det svenska klimatet som bjuder på alla möjliga härliga, och mindre härliga överraskningar, såsom snålblåst, regn, solsken och snöoväder. Vi ser till att grejerna kommer på plats och att huset hålls väl isolerat, genom noggranna installationer.

Från tillverkning till installation

I vår tillverkningsprocess är vi noga med alla detaljer och det börjar med valet av virke. Genom att välja furu med täta årsringar, alternativt högkvalitativt merbau lägger vi förutsättningarna för att skapa hållbara och täta dörrar och fönster. Vi impregnerar träet i vår egen anläggning och för att förbättra hållbarheten ytterligare beklär vi även våra produkter med aluminium. Detta genererar vikpartier och skjutdörrar som du kan lita på länge, och som behåller sin funktion utan att rosta eller bli skadade på grund av fukt och smuts. Minimalt med underhåll och maximal funktion kombineras med genomtänkt design och användarvänlighet. För att göra våra vikpartier och skjutdörrar rättvisa installerar vi dem själva hemma hos dig och säkerställer att allting hamnar på plats enligt konstens alla regler. När vi lämnar dig ska du känna att ingenting har lämnats åt slumpen och att arbetet är gediget utfört med stor kompetens och omtanke om våra kunder.

 

Olika lösningar

Våra skjutdörrar bjuder in ljuset till inomhusmiljön och skapar en trivsam atmosfär där du kan också kan glädjas åt att öppna upp och släppa in den friska luften och fågelkvittret på sommaren. Välj mellan olika typer av skjutdörrar med två- tre eller fyra delar, beroende på hur dina förutsättningar hemma ser ut och hur mycket du vill öppna upp ditt hem. Vikpartierna är ännu mer underhållsfria och gör det möjligt att öppna upp hela väggen om du så önskar. Detta ger dig en betydligt större boyta där din uteplats eller eller trädgård blir integrerad i huset – en sann dröm om sommaren.

 

Vi förverkligar dina husdrömmar

Låt oss på JFG Byggmontage i Partille göra ett hembesök hos dig för att se över vilka möjligheterna är att förverkliga dina byggdrömmar. Besöket är helt förutsättningslöst och vi tar tillsammans fram en plan som både fungerar och skapar den miljö som du eftersträvar. Vi är lyhörda och har ett öppet förhållningssätt där vi hellre ser möjligheter än hinder, samtidigt som vi har kompetensen och erfarenheten för att styra projektet i rätt riktning från början. Vårt uppdrag är att göra dig som kund nöjd med resultatet och ha glädje av smarta lösningar som håller länge, oavsett påfrestningar. Våra duktiga hantverkare och installatörer står enade och redo att lyssna på hur du vill öppna upp ditt hem mot omgivningen och sedan göra slag i saken och leverera vikpartier och skjutdörrar som fyller allt du vågat hoppas på. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra visioner och produkter, eller svarar på dina frågor eller funderingar. Välkommen till JFG Byggmontage i Partille!

 Vikpartier & skjutdörrar
Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Vikparti 3-delat, Trä

Vikparti 3-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä

Skjutdörr 2-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä

Skjutdörr 4-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

I vårt sortiment I vårt sortiment finns ett stort urval av aluminiumklädda fönster, där alla håller...

Se mer

 Träfönster

Träfönster

Olika varianter av träfönster Vårt utbud täcker hela huset, med allt från standardfönster, såsom...

Se mer

 Ytterdörrar

Ytterdörrar

Med inspiration från den svenska naturen När vi tillverkar ytterdörrar gör vi det med noga eftertanke...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Fredrik Gustavsson

Fredrik Gustavsson

Telefon: 031 - 261385

E-post: Info@jfgbygg.se