Träfönster

När vi tillverkar träfönster i Partille gör vi det med omsorg, från valet av virke hela vägen fram till ett färdigt fönster. Därför levererar vi träfönster av absolut högsta kvalitet, som håller tätt i alla väder och tål diverse hårda prövningar. Vi har vår egen impregneringsanläggning där högkvalitativt furu med täta årsringar, rötskyddas, torkas och målas för att säkerställa hög hållbarhet. Träfönster utgör en viktig del för helhetsintrycket i en fastighet och vi har kompetensen för att utforma en genomtänkt plan med hänsyn till dess placering – för både funktion och utseende.

Olika varianter av träfönster

Vårt utbud täcker hela huset, med allt från standardfönster, såsom klassiskt utåtgående fönster, till smarta vridfönster och källarfönster. Gemensamt för alla är att de tillverkas och installeras med stort fokus i varje moment för att möta våra kunders behov och våra egna höga krav. Våra träfönster med fast karm går inte att öppna men har den uppenbara fördelen att de håller otroligt tätt vilket inte minst är tacksamt på vintern då kylan försöker tränga sig på. Dessa fönster gör sig som bäst där du prioriterar ljusinsläpp och tack vare dess goda isoleringsegenskaper öppnar du upp ditt hem mot omgivningen utan att förlora värme.

 

Olika rutor

I exempelvis badrummet är det skönt att ingen kan titta rakt in och genom att välja en specialruta får du både ljusinsläpp och minskad insyn. Vi erbjuder tre olika typer av glas – blästrat, katedralt eller cotswold – som alla besitter just de egenskaperna du eftersöker, liksom ett tilltalande utseende som ökar trivseln.

 

Tillbehör

Alla våra öppningsbara fönster har bromsar på fönsterbågarna vilket gör att fönstren inte står och slår när de står öppna i hård vind. Med dolda beslag blir resultatet extra snyggt och du kan även välja till låsbara handtag, ventiler och plisséer. Precis som i vår övriga tillverkning lägger vi stor vikt vid varje detalj i dessa tillbehör, för att du ska få en helhetslösning som lyfter kvaliteten på träfönstren ytterligare.

 

Vi anpassar oss efter dina behov

Träfönstren ska sitta tätt och stadigt genom årtionden och vi ger dig bästa möjliga valuta för din investering. Genom ett nära kundsamarbete lämnar vi ingenting åt slumpen, och vi ser fram emot att göra ett hembesök redan nu för att gemensamt utforma en plan som lever upp till dina förväntningar och önskemål. Vi utför installationer av träfönster vid nybyggnationer och genom att involvera JFG redan vid projekteringen säkerställer du att det blir rätt från början. Vid renoveringsprojekt erbjuder vi lösningar som gör stor skillnad, både i isolering och i helhetsintrycket när du ser huset – såväl inifrån som utifrån. Vår vision och vårt mål med vår verksamhet är att förbättra standarden i svenska hem, och för att göra verklighet av detta strävar vi mot ständiga förbättringar – både i tillverkning, service och installation. Om du har några som helst frågor om våra produkter eller vill veta mer hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt eller renovering, är du varmt välkommen att kontakta oss på JFG Byggmontage i Partille. Välkommen!

 Träfönster
Stella Vridfönster

Stella Vridfönster

Se mer

Stella Sidohängt

Stella Sidohängt

Se mer

Stella Fast fönster

Stella Fast fönster

Se mer

Stella Överkantshängt

Stella Överkantshängt

Se mer

Stella Altandörr

Stella Altandörr

Se mer

Specialfönster

Specialfönster

Se mer

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

I vårt sortiment I vårt sortiment finns ett stort urval av aluminiumklädda fönster, där alla håller...

Se mer

 Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Från tillverkning till installation I vår tillverkningsprocess är vi noga med alla detaljer och det...

Se mer

 Ytterdörrar

Ytterdörrar

Med inspiration från den svenska naturen När vi tillverkar ytterdörrar gör vi det med noga eftertanke...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Fredrik Gustavsson

Fredrik Gustavsson

Telefon: 031 - 261385

E-post: Info@jfgbygg.se