Fönster & dörrar

I valet av fönster och dörrar till ditt drömhus bör du lägga lite extra omtanke, för att kunna glädjas åt vackra och täta fönster och dörrar som både håller länge samt minimerar underhållsarbetet. Vi på JFG i Partille kan hjälpa dig hela vägen från projektering till färdigt resultat och vi lägger stor vikt vid att miljösäkra ditt hus med god isolering och minskade värmeutsläpp. Vi väljer alltid furu med täta årsringar för att leverera hållbara produkter som står emot diverse prövningar från väder och vind. Våra duktiga hantverkare installerar sedan dess fönster och dörrar efter nära dialog med dig som kund – för att säkerställa ett resultat som alla blir nöjda och glada med!

Träfönster – med eller utan aluminum

Våra svenska byggtraditioner bottnar i vår skog och att använda trä är ett självklart val i tillverkningen av fönster och dörrar. Lika självklart är det att välja uta det allra bästa virket för att våra hus ska stå stadigt genom alla årstider och allt de bjuder på. Vi väljer furu med täta årsringar som vi vet utstår det svenska klimatet och efter vår egen impregnering samt målning råder inga tvivel om att fönsterkarmar och dörrar är redo att installeras i vilket hus som helst. Att klä virket i aluminium ger ett modernare intryck och förlänger dessutom livstiden ytterligare. Dessutom lyckas JFG med konsten att få fram det klassiska utseendet i fönstren, trots att de bekläds av aluminum – det bästa av två världar helt enkelt.

 

Täta och tåliga ytterdörrar

Välj mellan ett stort antal varianter av ytterdörrar i olika stil och design. JFG har en dörr för alla hem och fritidshus, och självklart sköts tillverkningen med noga eftertanke i varje moment för att våra kunder ska kunna lita på att dörrarna står tätt och stadigt under alla förutsättningar. Förutom att hålla hög kvalitet ska en ytterdörr vara vacker att titta på, och framför allt välkomnande för gästerna. I vårt sortiment finns alla möjliga olika färger och utseenden – med eller utan glasrutor. Alla dörrar är grundmålade och målade i dubbla skikt för att genererar en stryktålig yta.

 

Kontakta oss på JFG

Våra experter i Partille står redo att åka hem till dig för att tillsammans utforma en plan för din renovering eller nybyggnation, med lösningar som är anpassade efter dina specifika förutsättningar. Genom att inkludera JFG redan från början får du ta del av vår vision om underhållsfria och miljövänliga hus. Tillsammans kan vi ta ansvar för framtiden och dessutom skapa hem som är trivsamma och funktionella. Vi erbjuder även tillbehör, såsom fönsterlås och dörrhandtag, med detaljer som skapar ytterligare kvalitet och välbehag. Vi installerar dessa fönster och dörrar med stor precision och förståelse för vikten av de små detaljerna som gör stor skillnad. Genom att boka ett hembesök direkt kan vi gå igenom dina behov och göra en gemensam plan för projektet. Välkommen till JFG!

 Fönster & dörrar

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

I vårt sortiment I vårt sortiment finns ett stort urval av aluminiumklädda fönster, där alla håller...

Se mer

 Träfönster

Träfönster

Olika varianter av träfönster Vårt utbud täcker hela huset, med allt från standardfönster, såsom...

Se mer

 Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Från tillverkning till installation I vår tillverkningsprocess är vi noga med alla detaljer och det...

Se mer

 Ytterdörrar

Ytterdörrar

Med inspiration från den svenska naturen När vi tillverkar ytterdörrar gör vi det med noga eftertanke...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta någon av våra fönsterinstallerare eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Fredrik Gustavsson

Fredrik Gustavsson

Telefon: 031 - 261385

E-post: Info@jfgbygg.se